Головна » 2013 » Лютий » 25 » В «Школі студентського самоврядування» відбувся підсумковий семінар-тренінг
05:00
В «Школі студентського самоврядування» відбувся підсумковий семінар-тренінг
В «Школі студентського самоврядування» відбувся підсумковий семінар-тренінг 

22 лютого 2013 року, в приміщенні Тернопільського інституту соціальних та інформацій технологій відбувся підсумковий семінар-тренінг в рамках «Школи студентського самоврядування» на тему: «Планування результатів проекту. Оцінка і моніторинг результатів проекту». Тренером семінару-тренінгу був Ігор Процик, голова Правління ТОМГО «Спілка Молодіжного Самоврядування». 

Під час семінару-тренінгу учасники навчились планувати результати реалізації соціальних проектів, робити оцінку та моніторинг результатів проекту на прикладах реальних проектів, які були напрацьовані учасниками «Школи студентського самоврядування» на попередніх семінарах-тренінгах. Також учасники «Школи студентського самоврядування» зможуть реалізувати напрацьовані проекти із представниками органів студентського самоврядування у їх вищих навчальних закладах. 

Як зазначив координатор проекту, голова Правління ТОМГО «Спілка Молодіжного Самоврядування», Ігор Процик: «Проведення семінару-тренінгу на тему «Планування результатів проекту, здійснення моніторингу та оцінки результатів проекту» було продовженням серії семінарів-тренінгів, які вже було проведено в рамках «Школи студентського самоврядування», зокрема щодо реалізації соціальних проектів. Ми розуміємо, що визначившись із темою, метою, завданнями проекту, склавши покроковий план реалізації проекту та знайшовши ресурси для їх реалізації, представники органів студентського самоврядування в процесі реалізації проекту можуть проводити моніторинг результатів реалізації окремих етапів під час реалізації самого проекту, а після реалізації всього проекту – провести оцінку результативності проекту. На мою думку, отримані знання, вміння і навички в рамках «Школи студентського самоврядування» допоможуть представникам студентського самоврядування ВНЗ м.Тернополя та Тернопільської області реалізувати як вже напрацьовані проекти так і реалізовувати інші різноманітні заходи та проекти, тим самим наповнюючи студентське життя яскравими подіями та змістовним проведенням свого дозвілля. Також хочеться висловити слова вдячності нашим партнерам за підтримку та довіру». 

Наприкінці підсумкового семінару-тренінгу його учасники отримали Сертифікати учасників «Школи студентського самоврядування». 

Нагадаємо, що проект «Школа студентського самоврядування» реалізувався Тернопільською обласною молодіжною громадською організацією «Спілка Молодіжного Самоврядування» за підтримки Управління у справах сім’ї та молоді Тернопільської ОДА. В рамках проекту було проведено серію семінарів-тренінгів для представників органів студентського самоврядування ВНЗ м.Тернополя і Тернопільської області. 



Переглядів: 439 | Додав: Toliys | Рейтинг: 5.0/3