Головна » 2013 » Травень » 25 » Спецпроект «Обличчя ТНПУ» (Наталя Рак)
02:53
Спецпроект «Обличчя ТНПУ» (Наталя Рак)


Наталя Рак: «Мрію об’їздити весь світ»

Її життєве кредо – «Усмішка – це моє обличчя… сміх – це мій характер… радість – це моє життя!». Напевно, саме завдяки щирій усмішці вона перемогла у «Феєрії краси – 2013» та здобула титул «Міс університету». 

Знайомтесь: «найфеєричніша» дівчина педагогічного, студентка інженерно-педагогічного факультету ТНПУ ім. В. Гнатюка Наталя Рак.
Про студентські будні першої красуні вишу, секрет успіху на конкурсі і не тільки – в ексклюзивному інтерв’ю. 

1. Навчатися в ТПНУ ім. В. Гнатюка ... – це шматочок життя, який насичений щастям, радістю, цікавими моментами, новими знайомствами, корисною інформацією, розвагами. І з кожним днем все більше не хочеться, щоб це все закінчувалося... 

2. Моє життя ... – це подарунок Бога, а подарунки завжди приносять щастя, от і я намагаюся завжди дарувати радість, щастя і позитивні емоції всім оточуючим. 

3. Після закінчення університету бачу себе ... насамперед найкращою мамою і жінкою. А вже потім педагогом.

4. Якби можна було повернути час назад ... , то я б не скористалась цією можливістю. Все що не робиться – робиться на краще, і в цьому я вже переконалася дуже багато разів. Та й зміни у минулому призвели б і до змін у теперішньому, а мені подобається моє життя таким, яким воно є зараз. 

5. Ідеальний студент повинен ... не лише зациклюватися на науці, але і пам’ятати про «найкращі роки життя»! А тому найголовніше – це вміти організувати свій час так, щоб встигати усе.

6. Моє захоплення ... – це активний відпочинок (фестивалі, походи, сплави, різні поїздки, великий теніс).

7. Не уявляю життя ... без улюбленого інженерно-педагогічного факультету, без близьких мені людей і мого кота Максима.

8. Секрет моєї перемоги у «Феєрії краси» ... – шалена підтримка рідного факультету, щирі емоції, постійна посмішка, величезні зусилля, прикладені під час підготовки, але насамперед – Божа допомога!

9. У людях найбільше ціную ... щирість, доброту і відвертість.

10. Мрію ... об’їздити весь світ, а також  про щасливе майбутнє своєї сім’ї, родини, друзів…


Спілкувалася Світлана Чихарівська 



Нагадаємо, у спецпроекті "Обличчя ТНПУ" Студентська рада ТНПУ пропонує вам ближче познайомитися з тими, чиє життя тісно пов’язане з Тернопільським національним педагогічним університетом ім. В.Гнатюка. 

Кожного тижня – новий герой і нова історія. 
Дізнайся невідоме, про тих, хто поруч!

Офіційні інтернет-адреси спецпроекту "Обличчя ТНПУ": 

Переглядів: 805 | Додав: Toliys | Рейтинг: 5.0/8