Головна » 2013 » Червень » 1 » Спецпроект «Обличчя ТНПУ» (Михайло Романюк)
23:33
Спецпроект «Обличчя ТНПУ» (Михайло Романюк)


Михайло Романюк: «Моє життя – це великий каламбур»

Про нього можна з впевненістю сказати: «вічний КВН-щик», адже жартує він не тільки на сцені. Якщо інші брали участь в іграх КВН після пар, то він вчився у перервах між черговими іграми.
Знайомтеся: Михайло Романюк, студент 5 курсу психолого-педагогічного відділення ТНПУ ім. В. Гнатюка. 
За час навчання в університеті КВН став його візитною карткою. Але піку своєї КВН-івської кар’єри він досяг, напевно, у команді «Сонечко», де грав останнім часом.
Про жарти, КВН і не тільки – в ексклюзивному інтерв’ю.

1. Навчатися в ТПНУ ім. В. Гнатюка … – це найкраще те, що сталося зі мною у житті, адже саме тут я реалізував себе як людина, отримав безліч знань, друзів та саме основне кохання!!!

2. Моє життя … – це великий каламбур, воно насичене найрізноманітнішими пригодами, як то кажуть: є що згадати, немає що дітям розказати.

3. Після закінчення університету бачу себе … творцем справи, яка мені до вподоби. Хочу займатися тією роботою, яка підійде моїм вимогам до життя. Що точно можу сказати: на одному місці всидіти довго не зможу.

4. Якби можна було повернути час назад … , то я би хотів пройти через студентські роки ще раз, бо розумію, що вже встаю на шлях після університету і на дурниці часу немає. 

5. Ідеальний студент повинен … відриватися по повній не зважаючи на проблеми, бо як показує історія, проблеми починаються уже після закінчення вишу. Тому бажаю всім студентам здобути багато емоцій під час навчання і бути трошки «crazy». 

6. Моє захоплення … – це безсумнівно КВН (клуб веселих і найкмітливіших), він додав моєму життю певної ізюминки, хоча зараз вже займаюся ним менше, ніж на молодших курсах. 

7. Не уявляю життя … без коханої людини та рідної неньки України.

8. Секрет мого успіху … якщо хтось вважає, що я успішний, це звичайно для мене дуже приємно))) Скоріш за все, просто давав волю почуттям і здебільшого легко пропускав проблеми через себе. Сильно не переживав під час сесій, а пускав все по течії і воно якось само виходило.

9. У людях найбільше ціную … креатив, швидкодумність та чесність.

10. Мрію … всі друзі знають мою мрію, це стати міністром у справах сім’ї, молоді та спорту.


Спілкувалася Світлана Чихарівська 



Нагадаємо, у спецпроекті "Обличчя ТНПУ" Студентська рада ТНПУ пропонує вам ближче познайомитися з тими, чиє життя тісно пов’язане з Тернопільським національним педагогічним університетом ім. В.Гнатюка. 

Кожного тижня – новий герой і нова історія. 
Дізнайся невідоме, про тих, хто поруч!

Офіційні інтернет-адреси спецпроекту "Обличчя ТНПУ": 

Переглядів: 1018 | Додав: Toliys | Рейтинг: 5.0/11