Головна » 2013 » Квітень » 11 » Спецпроект «Обличчя ТНПУ» (Марічка Юрчак)
20:00
Спецпроект «Обличчя ТНПУ» (Марічка Юрчак)


Марічка Юрчак: «Моє життя – це щастя, поділене на дні, години і миті»

Вона щохвилинно розписує свій день. І, напевно, саме завдяки цьому встигає все, адже малює графічні картини, пише вірші, вивчає японську, займається журналістикою, до того ж активно долучається до наукових та мистецьких проектів, які проводяться для студентів...
Знайомтеся: Марічка Юрчак, студентка історичного факультету ТНПУ ім. В.Гнатюка. 

1. Навчатися в ТНПУ ... – це бути педагогом на 60%, на 40% – фахівцем у своїй галузі і на 100% – бути активною, енергійною, життєрадісною людиною!
Навчатися в ТНПУ – це означає мати найтриваліші канікули серед тернопільських студентів.
Навчатися на історичному факультеті ТПНУ ім. В.Гнатюка – це, словами одного досвідченого і шанованого викладача, – подвиг.

2. Моє життя ... – це щастя, поділене на дні, години і миті.

3. Після закінчення університету бачу себе ... таким собі «брендом» «Марічка Юрчак». Я можу займатися журналістикою, образотворчим мистецтвом, із задоволенням піду в школу, а з іще більшим задоволенням – продовжуватиму навчання сама. Головне – завжди залишатися «в тренді», уміти сприймати світ, брати від нього своє.

4. Якби можна було повернути час назад, то ... я б не скористалася цією можливістю.
На історичному факультеті існують свої «топ-фрази». Ось одна з них гласить: «історія не терпить умовного способу». Треба залишити минуле за плечима і йти вперед з тим, що маєш. 

5. Ідеальний студент повинен ... вчитися більше, ніж навчає викладач. 

6. Моє захоплення … образотворче мистецтво, мистецтво загалом. Танго.

7. Не уявляю життя без ... сім’ї, собаки, Інтернету. Моя сестра додає до цього списку книги.

8. Секрет мого успіху … (я думала, такі питання можна ставити лише Білу Гейтсу та Ворену Баффету) як студентки? Це непідробна зацікавленість в навчанні. Ініціативність, небайдужість. Відповідальність, певною мірою, та, безсумнівно, уміння з користю проводити дозвілля!

9. У людях найбільше ціную ... оригінальність мислення, самостійність, щирість (що, за своєю суттю, одне і теж), розуміння та гнучкість, оптимізм й активність.

10. Мрію ... ілюструвати книги видавництва «Абабагаламага», навчитися грати на гітарі, стажуватися закордоном, відвідати «надцять» чарівних місць світу… Все це мрії, які, як то кажуть, можна здійснити «до кінця цього тижня». Отож не перетворюватиму їх у мрії всього свого життя. Просто вигадаю нові.


Спілкувалася Світлана Чихарівська 



Нагадаємо, у спецпроекті "Обличчя ТНПУ" Студентська рада ТНПУ пропонує вам ближче познайомитися з тими, чиє життя тісно пов’язане з Тернопільським національним педагогічним університетом ім. В.Гнатюка. 

Кожного тижня – новий герой і нова історія. 
Дізнайся невідоме, про тих, хто поруч!

Офіційні інтернет-адреси спецпроекту "Обличчя ТНПУ": 

Переглядів: 1095 | Додав: Toliys | Рейтинг: 5.0/3