Головна » 2013 » Травень » 18 » Спецпроект «Обличчя ТНПУ» (Андрій Яворський)
05:49
Спецпроект «Обличчя ТНПУ» (Андрій Яворський)


Андрій Яворський: «Ідеальний студент повинен встигати виконувати свої обов’язки і допомагати іншим»

Сьогодні можна не раз почути, що раніше студенти були активнішими, їхнє життя після пар було набагато цікавішим і насиченішим. Але з впевненістю можна сказати: творчі та ініціативні студенти є! Просто необхідно розгледіти тих, чиї ідеї часто стають фундаментом грандіозних заходів у нашому університеті… 

Знайомтесь: організатор Дня вишиванки у ТНПУ ім. В. Гнатюка – проекту, який об’єднав чимало студентів у національному вбранні; фіналіст конкурсу «Феєрія краси-2012», переможець караоке до Дня університету, студент 5 курсу географічного факультету Андрій Яворський. 
У чому секрет успіху та як усе встигнути – в ексклюзивному інтерв’ю з Андрієм.

1. Навчатися в ТПНУ ім. В.Гнатюка ... – це шалена круговерть різноманітних заходів: конкурсів, змагань, конференцій, концертів… Життя тут дуже насичене, і ти кожного дня відкриваєш щось нове. Ерудовані та освічені студенти постійно урізноманітнюють своє життя, підкреслюючи вислів старших поколінь, що студентські роки – найкращі! Тут минають і мої, мабуть, також найкращі, найвеселіші та найнасиченіші роки життя…

2. Моє життя ... «походу романтичне, місцями важке, трагічне і не звичне…», я обожнюю його, в ньому стільки несподіванок, є приємні і не завжди, але за майже 22 роки я навчився приймати все – злети й падіння, втрати й осягнення, смерті й народження. Моє життєве кредо – «З Нами БОГ, тоді хто проти нас?», і з ним прямую впевненіше в кожен новий день, бо пам’ятаю такі істини: «Все, що нас не вбиває – робить сильнішими», «Все що не стається – на краще»… Люблю своє життя, бо воно в мене одне-єдине!

3. Після закінчення університету ... бачу себе працівником туристичної компанії, або ж закладу харчування, який іде до своєї мрії, як у мультфільмі «Принцеса і Жаба»

4. Якби можна було повернути час назад, то ... попрощався б особисто із найближчими людьми, які вже відійшли у вічність.

5. Ідеальний студент повинен ... встигати виконувати свої обов’язки і допомагати іншим.

6. Моє захоплення ... – це баскетбол, танці стилю хіп-хоп, хорові пісні виконані акапельно, бо коли слухаю їх, то немов мурашки по шкірі.

7. Не уявляю життя без ... коханої людини, без батьків, друзів. А також без свого університету, в якому я багато чого навчився та досягнув.

8. Секрет мого успіху ... залишатися самим собою, віра в Бога та здорова самокритика. Не можна собі щось пробачати, дуже часто вчуся на гіркому досвіді, але Господь завжди дає ще один шанс… намагаюся його використати правильно.

9. У людях найбільше ціную ... почуття гумору, життєрадісність, простоту, ввічливість, прямоту та здержливість. 

10. Мрію ... відкрити кафе, де люди за горнятком доброї кави та смачного десерту зможуть відпочити від важкого робочого дня, відсвяткувати найкращу подію у житті, просто насолодитися інтер’єром чи музикою, а, можливо, навіть освідчитися в коханні майбутній своїй половинці. Мрію бути із коханою людинкою там, де вічний мир і спокій, і кожного дня впевнено йду до своєї найвищої мети!


Спілкувалася Світлана Чихарівська 



Нагадаємо, у спецпроекті "Обличчя ТНПУ" Студентська рада ТНПУ пропонує вам ближче познайомитися з тими, чиє життя тісно пов’язане з Тернопільським національним педагогічним університетом ім. В.Гнатюка. 

Кожного тижня – новий герой і нова історія. 
Дізнайся невідоме, про тих, хто поруч!

Офіційні інтернет-адреси спецпроекту "Обличчя ТНПУ": 

Переглядів: 699 | Додав: Toliys | Рейтинг: 5.0/7