Головна » 2011 » Травень » 29 » Семінар «Особливості служби військовослужбовців України у миротворчих військах на території інших країн»
02:11
Семінар «Особливості служби військовослужбовців України у миротворчих військах на території інших країн»

Оголошується набір учасників на участь у семінарі

«Особливості служби військовослужбовців України

у миротворчих військах на території інших країн»

 

2 червня 2011 року у Тернополі буде проведено семінар на тему: «Особливості служби військовослужбовців України у миротворчих військах на території інших країн». Прийом документів на участь в семінарі до 30 травня включно.


Національний комітет громадянської кампанії «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає», Інститут Політичної Освіти у партнерстві із Тернопільською обласною молодіжною громадською організацією «Спілка Молодіжного Самоврядування» в рамках проекту «Транснаціональна мережа з захисту прав призовників: захист молоді в ситуації державної дискримінації», що реалізується в Україні ГО «Центр Громадянських Свобод» за фінансової підтримки Європейської Комісії 2 червня у м.Тернополі на базі Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій проводить семінар на тему: «Особливості служби військовослужбовців України у миротворчих військах на території інших країн».


Метою семінару є надання теоретичних та практичних знань молоді призовного віку щодо служби у миротворчих військах на території інших країн, а також показати патріотизм та героїзм окремих її військовослужбовців, які загинули при виконанні військових обов’язків на прикладі Ігоря Киналя.


До участі в семінарі запрошуються учні 11 класів ЗОШ м.Тернополя, студенти ВНЗ м.Тернополя, представники молодіжних громадських організацій, органів учнівського та студентського самоврядування, суспільно-активна молодь, яка цікавиться проблематикою служби в армії віком 17-25 років.


Для тих, хто хоче взяти участь у семінарі необхідно:

1. Заповнити Анкету учасника (знаходиться у додатку: Anketa_seminar_2.06.2011), з обов’язково заповненими усіма графами.

2. Надіслати Резюме (CV або біографічні відомості в класичній формі) з фото.

3. Надіслати рекомендацію на фірмовому бланку з печаткою від керівника організації, що рекомендує Вас до участі у проекті. (ТАКОЖ РЕКОМЕНДУВАТИ МОЖЕТЕ СЕБЕ САМІ, ВІДПОВІДНО ОБГРУНТОВУЮЧИ ЗАЯВУ СВОЇМИ ЗДОБУТКАМИ В ГРОМАДСЬКО-ПОЛІТИЧНОМУ ЖИТТІ).


Повний пакет документів надсилайте до 30 травня 2011 року включно на електронну адресу sms.org.2010@gmail.com з позначкою «Seminar 2.06.2011».


За результатами відбору буде відібрано 20 учасників.


Про результати відбору учасників, які надішлють повний пакет документів, буде повідомлено 31 травня.


Координатор: Ігор Процик, тел.: (063) 454-66-61, e-mail: sms.org.2010@gmail.com

Додаток: Anketa_seminar_2.06.2011


Переглядів: 640 | Додав: Toliys | Рейтинг: 5.0/5