Головна » 2015 » Січень » 28 » Приїдь, навчись, реалiзуй!
00:59
Приїдь, навчись, реалiзуй!

 

Ти вважаєш, що у твоєму місті не вистачає організації, яка об’єднувала б активних студентів? Ти відчуваєш у собі сили та бажання представляти свій ВНЗ на всеукраїнському рівні? Ти давно мрієш долучитися до великої родини НСС?Тоді Всеукраїнський з’їзд представників регіональних осередків «Приїдь, навчись, реалізуй» саме для тебе!

20-22 лютого 2015 року Національний студентський союз запрошує до Полтави студентів, які бажають працювати у дружній команді регіональних осередків НСС. Організатором заходу виступить Полтавський регіональний осередок, який об’єднує активістів Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, Полтавського університету економіки і торгівлі, Полтавської державної аграрної академії та Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

За три насичених дня роботи ти познайомишся з Виконкомом та основними напрямками роботи Національного студентського союзу, відвідаєш цікаві тренінги, семінари, візьмеш участь у захоплюючому квесті та весело проведеш час. На обговореннях та воркшопах ми розглянемо Положення про регіональні осередки, шляхи їх створення та напрацюємо перші спільні проекти.

Для участі у заході заповнюй електронну анкету до 10 лютого 2015 року включно. Деталі проведення заходу будуть повідомлені відібраним учасникам до 12 лютого 2015 року. Організаційний внесок за участь – 120 грн.

За інформацією звертайся до голови Полтавського регіонального осередку Олександри Федорченко (тел.:0660904788) та Віце-президента з організаційних питань Національного студентського союзу Ярослави Бондаренко (тел.:0951604065).

Не вагайся! Заповнюй анкету та отримай усі необхідні знання для розвитку регіонального осередку, нові та цікаві знайомства, натхнення та позитивні емоції. Родина НСС чекає саме на тебе!

 

Інформаційний лист.pdf

 

Переглядів: 569 | Додав: Toliys | Рейтинг: 5.0/1