Головна » 2011 » Жовтень » 21 » Презентація проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування» в Тернополі
18:32
Презентація проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування» в Тернополі

Презентація проекту

«Студенти для органів місцевого самоврядування» в Тернополі

 

 24 жовтня 2011 року о 18.00 год. в приміщенні книгарні «Є» (вул. Валова, 7-9) відбудеться презентація проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування», в рамках якої буде презентовано книги «Забезпечення сталого розвитку регіонів, як запорука демократії в Україні: сучасний стан і перспективи», «Світ навколо нас: сучасні виклики та глобальні тренди», «Молодь ХХІ сторіччя: виклики інформаційного віку», «Громадянське суспільство в Україні: регіональний вимір».


 Унікальність книжок: 

Книжки написані студентами-учасниками проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування», який було зорганізовано ГО «Молодіжна Альтернатива» спільно із місцевими партнерськими організаціями у 2011 році. Протягом січня – червня 2011 року близько 120 студентів з 22 міст України мали змогу пройти стажування у міських / обласних радах міст Севастополя і Сімферополя, Чернігова і Вінниці, Одеси, Львова і Тернополя, Чернівців та Ужгорода, Донецька і Луганська, Харкова і Запоріжжя, Житомира і Кіровограда, Кам’янця-Подільського і Івано-Франківська, Дніпропетровська, Дрогобича, Херсона, Миколаєва та Житомира.

 

 Автори статей висловлюють незаангажовану власну думку щодо діяльності ОМС, регіонального розвитку, підкріплену досвідом стажування і можливістю на власні очі побачити і відчути проблеми та перспективи діяльності цих органів влади. 

 

 На обговорення виносяться наступні питання, що розглядаються в книгах: 

 Актуальні проблемі сучасної молоді. Розвиток молоді в умовах сучасних інформаційних впливів.

 Глобалізація: перспективи і загрози для України. Моделі відповіді України на цивілізаційні виклики.

 Стан громадянського суспільства у регіонах України, що гальмує його розвиток.

 Особливості регіональної політики України: сучасний стан та перспективи.

 

 У презентації візьмуть участь випускники проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування 2011», які проходили стажування в структурних підрозділах Тернопільської міської ради, студенти-автори статей книжок, експерти, представники ЗМІ.


Переглядів: 801 | Додав: Toliys | Рейтинг: 5.0/3