Головна » 2012 » Січень » 3 » «Миколай про тебе не забуде – 2011»
23:23
«Миколай про тебе не забуде – 2011»
«Миколай про тебе не забуде»



Акція «Миколай про тебе не забуде» в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка стартувала 1 грудня 2012 року. Саме з цієї дати ми розпочали пошук небайдужих людей. Оскільки першими стартували «Майстерні Святого Миколая», тому спочатку ми залучили студентів Інституту мистецтв до роботи з дітками найближчих парафій. Робота з дітками стала хорошим педагогічним досвідом майбутнім вчителям. Праця була досить продуктивною, тому надалі ми можемо розширити кількість як парафій так і факультетів. Паралельно розпочався пошук волонтерів і розпочали рекламу акції, зокрема розвішування плакатів, прокручування презентацій та написання статей у студентській та місцевих газетах. Наступним кроком став збір матеріалів: шкільного приладдя, іграшок та ін. У кожному великому корпусі та у гуртожитках повішані 8 мішків із логотипом акції, що, мабуть, було найдієвішим. Особливо приємним було, коли студенти самі приносили великі пакунки у приміщення Студентської ради, або «ловили» у коридорах аби стати волонтером. У цей час завдяки продажу пряників та добровільним пожертвам зібрали 1300 грн. та 11 мішків подарунків, серед яких був і одяг.

Також до акції було залучено близько 100 волонтерів, 80 із яких залучено до фасування та рознесення подарунків по домівках та лікарнях Тернополя. Волонтери задоволені організацією процесу, оскільки мали можливість поїсти та випити чаю на місці.

Нововведенням була відміна щорічної вечірки приуроченої до дня Святого Миколая, що вважаємо позитивним, оскільки вечірка не приносила бажаних результатів. Результатом також є відгуки волонтерів у студентській газеті.

Найактивнішими виявилися студенти Інститут педагогіки і психології (психолого-педагогічне відділення, початкова освіта, інженерно-педагогічне відділення), філологічного факультету, факультету іноземних мов та хіміко-біологічного факультету.

Надалі результатом акції на базі ТНПУ ім. Володимира Гнатюка плануємо зробити фотоконкурс робіт із зображенням діток потребуючих нашої допомоги, аби достукатися до більшої кількості людей.


Переглядів: 599 | Додав: Toliys | Рейтинг: 5.0/4