Головна » 2013 » Січень » 30 » До уваги активних та ініціативних студентів Тернопілля!
19:50
До уваги активних та ініціативних студентів Тернопілля!

До уваги активних та ініціативних студентів Тернопілля! 


Запрошуємо долучитись до всеукраїнських процесів розвитку студентства, освіти, міжнародних відносин української молоді ну і, звичайно, власного саморозвитку шляхом долучення до роботи Всеукраїнської студентської ради. 

Нагадаємо, що Всеукраїнська студентська рада – консультативно-дорадчий орган, що створений при Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України для розвитку студентського самоврядування, представлення інтересів студентства, громади у органах влади різного рівня, у першу чергу у МОНМСу, сприяння підвищення якості освіти, розвитку студентства. 

Наразі відбувається формування Тернопільської обласної Колегії, відповідно до загальної структури ВСР. Напрями роботи різноманітні: контроль за якістю освіти, законотворча діяльність, міжнародні зв'язки, студентське самоврядування, фандрайзинг, інформаційно-рекламна діяльність, робота з web-ресурсами та ін. 

Отож, звертаємось до всіх осіб, що навчаються у ВНЗ Тернопільщини та хочуть брати активну участь у роботі Всеукраїнської студентської ради! Приєднуйтесь! Не втрачайте шанс проявити та реалізувати свої здібності! Адже, можливо, саме ваша ініціатива стане рушійною силою у соціальному становленні та розвитку студентської молоді! 


За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (096)276-10-69 (Салівка Ольга) 


Переглядів: 494 | Додав: Toliys | Рейтинг: 5.0/3